Alla inlägg den 18 april 2017

Av Cecilia - 18 april 2017 15:09

God dagens folket!

Är allt bra med er?

Med mig är det rätt bra faktiskt. är ganska förkyld å så men de har jag varit ett bra tag nu.


Idag har vi varit ute hela familjen och vårstädat på gården. Det är soligt och varmt ute förutom i skuggan, där är de JÄTTEKALLT! skojjar inte, man fryser typ ihjäl om man är i skuggan. Men vi har som sagt plockat upp alla vintersaker och lagt in de i förrådet. Jag har även tagit ut min älskade moped igen och ska fixa lite med den. Ska beställa lite nya delar då min drivrem har gått sönder och sen behövs de lite nya skruvar oså då vissa ramlat av efter vägen någon stanns. Förhoppningsvis så kan jag börja köra igen om någon vecka eller så. Måste även fixa hastighetsmätaren då den också är ur funktion men de är nog bara någon kabel som hoppat ur eller så när jag kört i guppen mellan mörkret och särna. Men jag är så taggad iallafall på att få den fixad.


Imorgon bär de äntligen av till Borlänge igen efter en vecka hemma i Särna. Och på torsdag är de äntligen den efterlängtade studentkryssningen som vi väntat på nu i flera månader. Jag blrjar bli ganska så nervös då jag läst mycket om vad som hänt på båtarna men efter att ha kollat på folks vloggar från studentkryssningarna iår så verkar de ha haft jättekul med sina vänner så de hoppas jag också att vi får och att ingen ska bli osams eller så. Jag ska packa ikväll de jag ska ha med till borlänge då jag blir borta i 2 veckor. ÅÅÅÅ jag är så taggad på att åka ner igen. Har inte träffat mina kompisar på en vecka och jag vet inte hur jag ska klara mig sen när jag flyttar hem igen. Kommer självklart att åka ner och hälsa på men de kommer inte bli så ofta. kommer sakna alla massor iallafall.


Har ni några tips på inlägg jag kan göra så får ni gärna skriva de i kommentarerna. Som jag skrivit tidigare så har jag några inlägg på gång som kommer upp i veckan. Eftersom att jag inte har internet i min lägenhet så kommer jag börja med tidsinlägg där jag skriver inlägg i tex skolan eller hemma men som sen kommer upp en tid som jag väljer. De kommer vara blandannat frågestunder där jag svarar på era frågor om ni har några samt annat. Men tills vidare så får ni ha en fortsatt bra dag denna fina dag så hörs vi i nästa inlägg.


puss och kram!


Presentation


På denna blogg kommer du kunna läsa om allt från min vardag till mode/skönhet och massa annat skoj. Jag som driver denna blogg är 19 år och och är bosatt i Särna i norra dalarna med min familj på mina 10 syskon (1 i stockholm) och min mamma och låtsas pap

Fråga mig

72 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggar jag läser

Länkar

RSS

Besöksstatistik

B

Fler besökare

Bloggportalen


Ovido - Quiz & Flashcards