Alla inlägg under maj 2015

Av Cecilia - 9 maj 2015 21:52

  Dagen har vart perfekt idag asså...Började dagen dåligt (inget jag tar upp här), runt 1/halv 2 så bakade vi. vi gjorde sockerkaksrutor i smaken choklad och vanilj. Super gott blev de och mamma tog även kort på dem vilket kommer här:

    

 

Super duper gott!!!


  Igår (tror jag de va) så bakade jag ju även tårta. jag tror jag skrev att jag skulle lägga ut bilder på dem men hade inte  fått några av mamma men idag så skickade hon dem till mig så bilder på tårtorna kommer också här:

   

 

Inte dem finaste tårtorna men de skulle ju trotsallt ätas haha...


  Ja dagen idag har varit kort känns det som. jag tyckte jag vaknade nyss och nu helt plötsligt så ska man sova igen men sånna dagar finns de ju också. Jag har även träffat vänner på eftermiddagen. Jag var med Sabrina som jag säkert nämt här någon gång tidigare och även frida. vi åkte moped i byn och pratade. kul va de iallfall och få träffa dem igen.


  Jag har inte bestämt mig riktigt om jag åker till Borlänge imorgon eller på måndag igen. Men jag tror jag åker imorgon för de är endå kort vecka denna veckan. Skönt med lång helg från torsdag-söndag för då har jag mer tid med vänner och annat.


  Det har gått väldigt bra den här månaden med bloggandet asså. hahah månaden har typ inte ens börjat men har ju endå bloggat varje dag. Inte bara 1 gång heller utan 2 ibland också.


  Tog lite kvällsbilder också då jag tyckte himlen var så fin.

   

  Fick till 3 bra bilder som jag suttit och redigerat medans jag skrivit inlägget. Jag började skriva 21:52 och klockan är nu 22:17 så jag har hållt på i en halvtimme nu men va gör man inte för er läsare? <3


  Nu ska jag börja avsluta för nu känner jag att de vart lite långt inlägg men jag ville som sagt få in lite bilder å så som jag lovat. Jag vet att jag skrivit att jag ska lägga upp bilder på lägenheten men jag har inte haft tid att ta kort än då vi har massa i skolan och hemarbeten å så men de har jag också nämt tidigare, hoppas ni förstår.


  Hoppas ni haft en bra dag som jag och så hörs vi imorgon.

  puss och kram! <3


Glöm inte följa mig på instagram:

cicci_1998

    

Av Cecilia - 8 maj 2015 22:28

Urk vilket väder de vart idag. Dagen har varit lång och tråkig, har inte gjort så mycket mer än och bakat tårta faktiskt men har inte fått bilderna än av mamma som jag bad om förrut...hon tog kort på tårtorna eftersom att hon vlivit "sponsrad" eller va man ska säga. Gott blev de iallafall srn utseendet på tårtorna va kanske inte bäst men jaja huvudsaken är att det va gott.

Jag har haft ont i huvudet hela dagen och har de fortfarande. Kan va för att jag sov ganska dåligt inatt men hoppas på en bättre natt den här natten.

Imorgon ska jag försöka tvätta upp lite kläder och sen packa för en ny vecka i skolan. Dock kort vecka, går bara måndag, tisdag och onsdag. Jag tror alla har kort vecka...Jag kommer typ åka till särna på onsdag förmiddag då för jag tror jag hinner med ett tidigare tåg istället för på kvällen. Annars så åker jag hem på torsdag morgon igen ;) vi får se :) Veckan som kommer är en helt lugn vecka faktiskt. Vi har inga nationella prov eller vanliga prov vad jag kan komma på nu men en massa inlämningar och slut uppgofter att göra :/ hoppas mam hinner med allt bara.

De va nog allt för ikväll och jag tror jag slänger in något imorgon, hoppas på de iallafall.

God natt på er och hoppas ni haft en bra dag <3
Kram!

Glöm inte och följa mig på instagram:
Cicci_1998

Av Cecilia - 8 maj 2015 10:40

har precis ätit frukost och ska nu fixa iorning mig för att sedan åka ner på byn och handla lite.
Vädret idag är grått och regnit så idag blir de nog mest att ligga och titta på film. Kanske köper något snacks nu när jag åker ner och ja sen vet jag inte mer vad som händer.

3 av syskonen är i skolan och resten hemma, alla stora är ju borta så då har man lixom inget att göra .

Nej nu ska jag fixa mig lite och vi kanske hörs senare idag ;)

Ha en bra dag <3

Av Cecilia - 7 maj 2015 20:03

är det bara jag eller är vädret väldigt highpatt idag? Först åska och regn när jag lämna borlänge. De va svart i rättvik och i mora. Nu lyser solen och 3 sekunder efter jag skrev de så börja de spöregna :p hmm...börjar fundera asså... Sitter iallafall på bussen mot särna nu och hoppas på att de går fort för jag vill hem till min säng och sova hehe, sov inte så bra inatt och har sovit dåligt hela veckan, vet inte vad felet är men får ta igen timmarna hemma med och ta sovmorgon ;)

Imorgon eller på lördag ska jag försöka få sommarjobb. Ska fråga på ett cafe i särna och hoppas att dem tar emot mig. Ska även fråga på en restaurang i mörkret som ska öppna nu till sommaren. Vill ju ha pengar i sommar lixom....

Nää de blir hem och se på robinson, titta youtube och sen sova. Hoppas på bättre väder imorgon...

Ni får la ha en bra kväll så skrivs de förmodligen mer här imorgon.

Puss och kram skumbanan! <3

Av Cecilia - 6 maj 2015 09:58

 vaknade och tittade på klockan på mobilen. Insåg att klockan var 06:59 och jag skulle gå upp 06:30. Fattade att klockan inte ringt och att jag försovit mig. Jag klädde på mig fort som attan och fixade mig. Brädde mig en macka och la i en påse, stoppade i den i väskan och fyllde en flaska med vatten. Bussen skulle gå 07:46 och de tar 10 minuter att gå till bussen efterom att jag åker med bussen som går direkt till skolan för bussen som går från mig är alltid sen så jag missar bussen till skolan jämt.


 Jag kom iallfall i tid men fick springa på slutet för insåg att jag skulle börja om 1 minut och jag hade halva vägen till skolan kvar från bussen :P Men nu är jag här och hann med första lektionen som var svenska och nu har jag engelska innan idrotten börjar.


  Vädret = regn och grått. Tråkigt, tråkigt men jag hoppas på sol snart.


  Idag slutar vi 14:05 men sista lektionen är naturkunskap och när man är klar så får man gå så då kanske vi slutar typ 13:40 eller nått. Jag ska nog gå på stödet tror jag efter skolan. inte för att jag behöver de men ja endå...finns endå inget att göra hemma för jag har ju endå inget internet heller och internet på telefonen suger.


  Nää nu ska jag se film som jag läst en bok till ;)


  Ha en bra dag :)

  kram<3

Av Cecilia - 5 maj 2015 16:29

duschade för att jag var trött men blev tröttare haha...kul...

Nationella provet sög för jag fattade ingenting typ...

Ikväll sla ja se robinson och sen sova. Börjar 8 imorn eftersom vi bytt tid så vi har svenska på morgonen istället för eftermiddan.

Nää nu ska jag äta nått till mat sen får jag se vad jag ska göra.

Hoppas ni får en trevlig kväll ;)

Kram! <3

Följ mig på instagram:
cicci_1998

Av Cecilia - 4 maj 2015 22:41

Sängen ropar så dags att gå och sova. Nationella prov i engelska väntas imorgon. Inte taggad alls. Känner att jag verkligen inte har orken för de men men. Man får ju betyg ;)

Efter de har vi någon föreläsning om sommarjobb osv...hoppas föreläsningen är bra :). Sen tror jag vi slutar efter de så vi kanske slutar runt 14:00 ungefär...Vet dock inte va jag ska göra då men aa :)

Kanske åker till stan om det är fint väder annars så åker jag hem och tittar på tv som vanligt haha :p

Hoppas mi iallafall haft en trevlig kväll så hörs vi imorgon förmodligen.

Godnatt på er! <3
Kram!

Presentation


På denna blogg kommer du kunna läsa om allt från min vardag till mode/skönhet och massa annat skoj. Jag som driver denna blogg är 19 år och och är bosatt i Särna i norra dalarna med min familj på mina 10 syskon (1 i stockholm) och min mamma och låtsas pap

Fråga mig

72 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggar jag läser

Länkar

RSS

Besöksstatistik

B

Fler besökare

Bloggportalen


Ovido - Quiz & Flashcards