Alla inlägg under februari 2018

Av Cecilia - 9 februari 2018 05:15

Godmorgon!

Jag vaknade för precis ganska så exakt 15 minuter sen. Har legat och kollat lite på facebook samt instagram. Ska alldelles strax kliva upp ur sängen och fixa iordning mig då min buss går 6:35 så jag är lite smått stressad. 

Jag bestämde mig igår för att fixa iordning mig hemma då jag har massa  saker att fixa när jag kommer fram till Borlänge. 

Ska bland annat till min gamla skola först och möta en kompis sen går vi till banken då jag ska fixa bank id och sen vidare till kupolen då jag måste fixa lite grejer till kvällen. Har ett presentkort på H&M så tänkte bruka de när jag ändå är nere- 

Efter att jag varit på kupolen så ska jag gå till polisstationen i centrum då jag måste titta upp mitt pass om de funka. Har skrivit om detta förrut men tänkte bara ta de igen ifall någon glömt så de är inget allvarligt som hänt utan jag ska bara kolla upp mitt pass helt enkelt. 


Idag är även den stora dagen kommit som många av er läst i tidigare inlägg. Idag ska jag på liljan och se Chris Kläfford (vinnaren av idol 2017) Helt sjukt alltså. Inte fattat de än. 

Kommer ta så sjukt mycket kort och filma. Ska ta med mig datorn till Borlänge så att jag kan lägga in bilder och videos här och även tömma mobilen då de kan bli mycket kort i helgen. Så datorn följer med såklart. 


Kommer sova hos en speciell person men nämner inget namn än då de är ganska så färskt men jag vet att många  kommer bli fundersamma och ja jag ska sova hos en kille. Vi har skrivit lite fram och tillbaka och vi har varit vänner sen jag inprincip flyttade till Borlänge och vi har nu tagit ett steg närmare och tänkte faktiskt försöka se om vi 2 kanske är menade för varandra. Man måste ju gå vidare någon gång helt enkelt. Men inget är helt klart än om hur de blir så jag känner mig lugn och sansad och ser vad som händer med tiden som kommer och går. Jag hoppas att de ska funka iallafall. 


Men nu måste jag verkligen gå upp och fixa mig innan jag blir för stressad än vad jag redan är men jag hoppas ni får en bra dag. Jag vet inte hur min uppkoppling till internet kommer vara men som jag sagt tidigare så är jag i Borlänge halv 12 så jag kommer nog hitta något ställe med WIFI innan jag ska ut på alla roligheter. 

 

puss och kram!

P.S Glöm inte att besöka bloggen klockan 17:00. Då kommer de ett nytt inlägg där de inte är jag som skrivit inlägget ;) 

Av Cecilia - 7 februari 2018 15:15

Hej på er!
Jag bloggade inget igår då jag hade saker att göra och hittade inget bra tillfälle att sätta mig ner och skriva men nu är jag tillbaka.
Igår kväll började jag känna mig lite seg i kroppen och jag fick huvudvärk. Fick även frossa på senkvällen.
Just idag har de inte hänt så mycket. Vaknade med huvudvärk men de har blivit lite bättre nu. Är fortfarande seg i kroppen och så. Tog även sovmorgon idag så jag tror att huvudvärken beror på att jag sov för länge. Jag vaknade vid 10 imorse av att huvudet kändes tungt. Imorgon blir de att gå upp tidigt igen och gå med barnen till skolan sen hem och fixa tvätt och packa inför fredag då jag åker tidigt på fredag morgon.
Men nu ska jag och Erika börja fixa lite i mitt rum för att sen gå över till våran hall på övervåningen och fixa den.

Jag hoppas ni får en fortsatt bra dag.
Kram!

Av Cecilia - 5 februari 2018 20:49

Sen vi gick in i februari månad så har jag tappat så sjukt mycket läsare. Vet inte om de beror på.
Har de med mitt bloggande att göra?
Vill ni att jag skriver om något mer intressant som lockar er till att läsa eller har folk bara tröttnat? :/
Nu snackar jag inte om 5 läsare utan här snackar vi en hel mängd som fallit bort, tråkigt tycker jag då jag lite tappar lusten att blogga när jag inte når fram till så många som innan.

Aja över till något annat.
Tog precis en paus från allt målande. Har även idag hunnit med att riva tapeten i hallen på övervåningen och målat en omgång till i hallen på panelen som nog var den sista. Just nu håller jag på med själva väggen som blir ljusrosa. Blir så ljust och fint där ute nu så man blir lycklig när man ser att de blivit ljusare. Man märker skillnad direkt när man kommer in att de är förändrat.

Imorgon blir de att gå upp tidigt igen. Förhoppningsvis inte klockan 5 igen utan ska försöka sova iallafall till halv 7 men vi får väl se. Som de ser ut nu så blir de en tidig kväll.
Har även hunnit med att duscha nu på kvällen och sprayat i någon blondering som mamma hade hemma och de funkar faktiskt. Mitt hår har blivit ljusare och har fått mer som en ombre nu.

Nu måste jag dricka upp mitt te och sen fortsätta måla färdigt för att sen kunna gå och lägga mig äntligen. Som jag längtar efter att få sova nu haha.

Men hoppas ni alla haft en bra dag
Kram!

Av Cecilia - 5 februari 2018 11:00

Hej!

Min dag startade tidigt imorse. Vaknade vid 5 när Mathias alarm ringde och har varit vaken sen dess. Låg och spelade på telefonen och fixa lite på rummet tills de andra skulle vakna. Gick sen ner till de andra vid 7 och åt lite gröt till frukost. 

Vid ca 8:45 gick jag och skolbarnen till deras skola där jag lämnade dem. Ska även gå och hämta de om lite mindre än 2 timmar så blir mycket promenad idag.

Jag som inte är van vid att gå upp tidigt är rätt så trött men jag har ändå fått energi i kroppen så ikväll blir de att måla. 

Igår började jag och Ebba med ett nytt projekt. Vi började nämligen att  fixa hallen på nerevåningen. Vi har målat en omgång med vit färg på trä panelen som vi har. 

Mamma tog lite bilder innan vi började att måla och sen tar vi efterbilder när allt är klart så snor bilder från henne sen och lägger upp här. Jag ska se om jag hittar färgen som väggarna är målade med ovanför panelen. Färgen på väggarna är typ rosé liknande färg, lite mer åt de ljus rosa hållet kan man säga så de skulle vi behöva fylla på. Vi ska även måla dörrlister och en omgång till på panelen ikväll sen är nog hallen klar på nerevåningen. 

Ska även fixa hallen på övervåningen så småningom. Tänkte iallafall börja med att riva den fula tapeten som sitter på väggen iallafall och sen får man måla när vi fått hem mer färg helt enkelt. När hallen uppe är klar så är den största ytan av huset klart och då är de bara små rum kvar som köket osv. Men jag tänkte att man arbetar sig innåt och tar ett rum i taget så när hallen nere är färdigt så går vi nog över till köket. Kommer bli så snyggt och modernt när allt är klart. 


Nu ska vi alldelles strax äta lite lunch. Cilinne håller på fixar lite amerikanska pannkakor till lunch. Stackarn är hemma och är sjuk men hon hade iallafall ork att göra lite lunch så de kommer bli sjukt gott. 


Men hoppas ni får en bra dag!

kram!


Glöm inte följa mig på instagram

Cicci_1998

Av Cecilia - 4 februari 2018 12:59

Snart är denna helg över. 

Imorgon är de ny vecka och vi tar nya tag igen. Imorgon blir de att kliva upp tidigt för att lämna barnen på skola och dagis sen blir de nog bara små fix här hemma. 


Idag blir de nog en vilo dag. Denna helg har de inte hänt så där jätte mycket. Ska fixa lite inne i badrummet med dekoration oså. Ska se om jag hitta någon grå/ljusgrå målarfärg och måla en liten del av väggen grå sen funderar jag på om man kanske ska göra spegeln grå också. Anledningen till att de  inte kommit ut bilder än är för att jag har fått nya ideer som jag ska fixa till innan de blir helt klart. Älskar att inreda och fixa iordning rum. 

Mamma blev så nöjd med badrummet här på övervåningen och sa att vi har ju ett till badrum som du kan få fixa haha. Rolig hon men de lät ju kul iallafall så får se om man kanske fixar de i veckan så tiden går fortare till helgen då de nästa helg händer roligheter :D


De var längesen jag längtade till något så mycket som  jag gör nu. Ska bli så kul. Har ju inte varit i Borlänge på snart 2 månader så ska bli skit kul att få åka ner igen. Kommer nog vara så övertaggad på torsdag kväll så kommer nog inte sova så mycket under natten till fredagen. Jag kommer åka tidigt på morgonen så de kommer att bli en lång fredag då men man har ju något att se fram emot iallafall. 


Dagen idag har knappt börjat för mig än. Har druckit lite kaffe på morgonen och sen varit ute en sväng med hunden. 

Ska nog strax sätta på lite mer kaffe om inte mamma gjort de redan sen blir de nog bara att hitta på något att fixa med. Funderar på att ta en promenad i den fina solen som lyser så fint. Ska se om någon vill gå med mig. så tråkigt och gå själv men de är ju trottsallt lite kallt ute. Tror de var 21 minus eller något sånt när jag tittade sist. Kan varit mer eller mindre men jag gick på snapchat filtret och de visade -21 haha men de stämmer aldrig. 


Nu ska jag dricka kaffe och försöka starta dagen med något. 

Hoppas ni får en bra dag!

kram!

 

Av Cecilia - 3 februari 2018 22:02

Precis bäddat ner mig i sängen och ska strax sova. Pratar med vännen från värmland. Vi har pratat i över 3 timmar nu. Brukar vi långa samtal när vi pratar med varandra :p

Imorgon blir de nog en vilo dag.
Idag har jag iallafall städat iordning på rummet och tog även hallen här på övervåningen när jag ändå höll på. De behövde bara dammsugas och skuras så passade på när jag ändå var igång men sen gjorde jag ju misstaget och la mig i sängen som jag hade bäddat och sen har jag legat här sen dess.

Men nu ska jag strax sova. Blir en tidig lördag kväll men måste börja vända tillbaka dygnet nu. Har lixom somnat mellan 00-03 varje natt nu så dags att ändra på de. Sover bort hela dagarna annars som jag gjort nu senaste tiden. Så nu har jag börjat ställa klockan för att komma upp på morgonen.

Imorgon är klockan ställd på 9 så då blir de att gå upp och dricka kaffe för att komma igång på morgonen sen får vi se vad som händer. Tvättade aldrig idag så de får bli imöra.

Men hoppas ni haft en bra dag.
Kram!

Av Cecilia - 3 februari 2018 11:47

Hej hej!
Hoppas ni haft en lika trevlig morgon som jag haft.
Vaknade vid 10 och gick upp. Har druckit lite kaffe och bara kikat lite på youtube.
Drog precis upp rullgardinen och såg att solen lyser på så fint ute. Jag har som is på fönstret som blivit grymt fint och är perfekt på bilder, ni ser ju bara på bilden här lixom :D

Grymt snyggt :D

Idag blir de iallafall att plocka iordning lite i rummet. Ska även tvätta lite då jag har lite tvätt. Eftersom de är så fint väder ute så ska jag se om någon kanske vill med ut och fota. Behöver lite nya bilder både hit till bloggen och instagram.
Annars händer inget speciellt idag. Ikväll blir de mys med familjen och melodifestivalen som startar ikväll.
Ska ni se på mello?
De ska jag iallafall göra. Jag brukar inte titta på de. Gjorde de mycket när jag var mindre men inte längre så ska försöka titta på de igen.

Men nu ska jag fixa lite här sen får vi se vad som händer men hoppas ni får en bra lördag så hörs vi senare ikväll!
Kram!

Av Cecilia - 2 februari 2018 21:15

Gokväll!
Sitter samlad med familjen framför tvn och har gjort de nu under hela talang. Vi ska bara se slutet nu sen blir de nog att bädda ner sig i sängen och sova då ögonen är extremt trött.

Imorgon är de lördag och inget som är planerat att göras. Ska försöka få till en foto stund. Ska bara se om nån vill med haha.

Men annars så vet jag inte. Blir mys hemma hela dagen och kvällen med godis å så sen kanske nån film men nu ska jag se klart på talang.

Kram!

Presentation


På denna blogg kommer du kunna läsa om allt från min vardag till mode/skönhet och massa annat skoj. Jag som driver denna blogg är 19 år och och är bosatt i Särna i norra dalarna med min familj på mina 10 syskon (1 i stockholm) och min mamma och låtsas pap

Fråga mig

72 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggar jag läser

Länkar

RSS

Besöksstatistik

B

Fler besökare

Bloggportalen


Ovido - Quiz & Flashcards