Alla inlägg under juni 2016

Av Cecilia - 30 juni 2016 23:02

Fått en ny favorit att äta när jag är sugen på nått. De är både gott och väldigt enkelt. Det ända du behöver är:

Strösocker, kanel och ett äpple, spelar ingen roll vilken sort men jag tog de som fanns hemma just idag.

Du börjar med att skära upp bitarna som du vill ha dem. Jag föredrar små bitar som typ tärningar. Lägg bitarna i en tallrik. Du tar sedan lite socker och kanel.

Och efter det så rör du om så borde de bli något liknande som såhär

Du värmer det sedan i microvågsugnen på cirka 2 minuter

Jag brukar tycka att det räcker med 2 minuter då jag vill ha mina bitar mjuka men ändå inte helt mjuka utan att det ska vara lite tuggmotstånd. Rör gärna om efter cirka 1 minut då sockret oftast har smält och hamnar på botten.
När du värmt detta i 2 minuter så ser de ut på nått liknande sett som detta:

Det är suveränt gott och funkar perfekt till mig som jämnt är sugen på något ;) om ni testade detta så får ni gärna kommentera i kommentarerna hur erat blev. Tror inte det finns något speciellt recept för detta utan jag bara började äta detta när jag gjorde äppelpaj en gång för längesen i skolan.
Hoppas ni gillade detta så hörs vi i nästa inlägg, kram!

Av Cecilia - 29 juni 2016 23:34

Förlåt än en gång för dålig uppdatering men jag gör så mycket på dagarna att jag helt glömmer bort att blogga. När jag inte jobbar så är jag hemma med familjen eller träffar vänner så jag hittar lixom ingen tid att blogga.

Imorse vaknade jag upp med smärta i halsen. Hade så ont i halsen så jag ville bara skära skallen av mig. Nu har jag fortfarande ont o så men har ätit halstabletter under dagen men de hjälpte inte riktigt. Vi får se imorgon hur jag mår då jag egentligen ska jobba men att stå och servera mat när man är lite små sjuk är inte så bra. Vill ju inte smittan gästerna direkt men vi får se imorgon. Jag tänkte iallafall sova nu. Klockan är ställd på 07:00 så ja jag får helt enkelt känna imorgon efter att ha fått vila hur jag känner mig då. Hoppas ni har de bra iallafall så hörs vi
Puss och kram!

Av Cecilia - 8 juni 2016 14:17

äntligen är sommarlovet snart här. Endast 1 dag kvar :D
Förberedelser har man gjort hela dagen och ikväll blir de nog ännu mer. Blir till och gå upp tidigt imorgon då jag ska locka håret å grejer å fixa iordning mig å allt :-)
Ikväll är det bal i borlänge så jag å nattis ska iväg och kolla på de och sen vet jag inte vad vi ska göra sista kvällen tillsammans innan sommarlovet.
Ni får ha en fortsatt bra dag! Kram!

Av Cecilia - 7 juni 2016 23:46

Studentveckan är igång :-) idag var det studentmiddag för årets studenter. Sista året som vi fixade maten. Nästa år är de vi som sitter där vi borden och blir serverade mat...tiden går så fort. På fredag är det exakt 1 år kvar tills jag tar studenten, som jag längtar!

Som ni läste i rubriken så fick jag en skada mitt upp i allt. Jag vred till handleden på något konstigt vis och den blev blå och lite svullen. Fick den lindad av en jätte snäll tjej som jobbade där vi hade studentmiddan.

Just nu när jag tog av bandaget så var handdleden fortfarande blå och det går ut över handen också. Måste vridit till någon ådra eller något. Ont har jag iallafall.

Nu ska vi sova men skriver kanske något imorgon. Godnatt på er

Presentation


På denna blogg kommer du kunna läsa om allt från min vardag till mode/skönhet och massa annat skoj. Jag som driver denna blogg är 19 år och och är bosatt i Särna i norra dalarna med min familj på mina 10 syskon (1 i stockholm) och min mamma och låtsas pap

Fråga mig

72 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Bloggar jag läser

Länkar

RSS

Besöksstatistik

B

Fler besökare

Bloggportalen


Ovido - Quiz & Flashcards